sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Aarteita

Käytiin tänään katsomassa yhtä arkkua miehen isän varastolla. Tahtoisin jonkun kirstun tai arkun langoilleni olohuoneeseen, mutta arkku taisi olla vähän turhan iso. Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut kotiin tulla.. löydettiin meinaan mahtavia aarteita miehen ja hänen siskonsa ajoilta. Olen näistä ikionnellinen, ja tykkäsihän tuo esikoinenkin ;)
Ensimmäinen löytö oli Fisher Pricen Happy Hoppers työntölelu! Siis ihan mielettömän ihana! Muistan tämäntapaista itsekin työnnelleeni.


Sitten tällainen suloinen  junalelu. Vivusta kun pyörittää, niin juna kulkee rataa pitkin lelun sisällä. En tiedä onko soittanut joskus jotain musiikkia, nyt vain naksuu eriskummallisesti
Pohjassa on teksi "made in w.german"

Sitten löytyi ihan mielettömän suloinen villamyssy kera hervottoman pallon! Nämä pallopipot mä muistan.. pallot olivat usein niin painavia että hyvä kun pipo päässä pysyi. Mutta tää on kuitenkin niin symppis että eiköhän päädy käyttöön.

Ja lopuksi vielä iso kasa ihania kirjoja. Pekka töpöhäntää löytyi monta kirjaa ja tosi hyväkuntosiakin, suurin osa tammen kultaisista kirjoista oli ottanut vähän siipeensä, mutta eikähän nekin luettavaksi vielä kelpaa.


Siis niin ihanaa kun löytää jotain omaa tai perheen vanhaa (tässä tapauksessa miehen) ja voi sitä jakaa taas omille lapsilleen.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Mulla on tuo unihiekkaa-kirja tuolla hyllyssä. Siinä on ihan mahtitarinoita (oli mun lempparikirja pienenä)