tiistai 29. joulukuuta 2009

Metritolkulla nauhaa!

Kun asiat lähtevät lapasesta, ne yleensä lähtevät kunnolla... näin pääsi käymään kun tilailin nauhoja Michas Stoffecke nettikaupasta. Postikulut suomeen olivat melko tyyriit, mutta saksalainen ystäväni lupautui lähettämään ne minulle, jos tilaisin ne ensin hänelle.. näin säästyi ainakin puolet postikuluista. Ja varoituksen sananen.. tuolla on yhtä jos toistakin ihanaa nauhaa.
No pidemmittä puheitta... tällaisia ihanuuksia meille tuli. Mihin ne kaikki lopulta päätyvät, on arvoitus.. Toistaiseksi osa päätyy housunlahkeisiin koristukseksi, mutta on näitä mahdottoman ihana vaan katsellakin =D


9 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

kade-kade-kade :-D Upeita nauhoja!!!!! Pitäs itekin tilata lisää kun alkaa nauhat loppua, mutta en oo vielä koskaan ulkomailta tullu tilanneeksi. Iinullakin ollu aika hyvin vaihtoehtoja. Tosin, jos ois joku paikka mistä ois helppo tilata... Paljon ne paljot postikulut oli tuolta siun linkistä? En siis oo uskaltautunu ees kattoo tuota linkkiä ;-D

Fera kirjoitti...

25€ suomeen =( eli kimppatilaus melkein kannattaa tehdä tuonne. Saksaan kulut oli 5€

Iikkis kirjoitti...

Ihania! Minäkin kävin ihastelemassa nauhoja, mutta tilaaminen tyssäs siihen kun luin noista postikuluista. =(

Johanna kirjoitti...

I-H-A-N-I-A! Kyllä noita kelpaa ihailla!

Meemeli kirjoitti...

Iiiiik. Ei sano muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania on kyllä! Olen jo toista viikkoa miettinyt, että mitähän sitä tilais itte. Ja huomenna pitäisi päättää yhteisesti. Ja mitä kankaita. Hiukka hankalaa tilata kankaita, kun ei voi hypistellä.. :D Mutta jotain kai pitäis päätää..

-AnniKa

Niinu kirjoitti...

Mainostamatta sen kummemmin:)
Noita Farbenmixin nauhoja saa myös Skräpteekistä,itse olen hakenut sieltä aina ohikulkumatkalla,kauppa sijaitsee Hämeenlinnassa,mutta myy myös postitse.
Ovat muuten tosi hyvälaatuisia,niin ompelemisessa kuin korttiaskartelussa.
Vähän harmittaa kun ei tuollaisia ollut silloin kun omat muksut oli pieniä...

Mirka kirjoitti...

Auts! No tuo 25e on kyllä kova hinta posteille moisille nauhoille!! Jaahans, pitääkin googlettaa tuota Niinun mainitsemaa Skräpteekkiä :)

Fera kirjoitti...

Tuolla skräpteekissä on kuitenkin vain muutamaa nauhaa, ja en ihan parin metrin takia jaksa lähteä tilailemaan
Volksfaden nimisestä nettiputiikista löytyy myös paljon kivoja nauhoja vähän huokeammilla posteilla, mutta tuolta toisesta löytyi niin paljon enemmän joten ei voinut vastustaa ;)