sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Joulu tuli jo!

No ei ihan sentään mutta tontut toimittivat tänään yhden lahjan ennakkoon. =) Esikoinen oli mamman luona yökylässä, ja sillä välin hänen huoneen vanhat rumat anttilan halpis mappihyllyt vaihtuivat jo edellisessä postauksessa mainitsemaani ikean tv-tasoon.

Pappa oli siis uunin oven tehnyt tätä varten ja maalannut hellalevyn mustaksi. Itse maalasin hellan levyrenkaat ja tarkoituksena olisi jostain löytää jotkut painonapit noita hellan levyjä varten tuohon sivuun. Uunillekin voisi jotkut napit hommata.. mutta mietitään ensin toteutusta. Uunin luukkuun haluaisin vielä maalata / liimata "ikkunan" jotta se olisi enemmän uunin näköinen.

Ikeasta haettiin uudet kattilat ja paistinpannut, sekä uusi kahviastiasto. Ehkä synttärilahjaksi voidaan miettiä sitten lisää noita ikean astioita.

Tämä on nyt sitten tällainen äitin oma ikuisuusprojekti, tuota pikku keittiötä kun voidaan sitten kasvattaa ja muokata kun aikaa on taas enempi. Jääkaappi ja tiskiallas ainakin ovat suunnitelmissa mutta ei tässä mikään kiire ole. Jouluksi on luvassa lisää hedelmiä ja leikkiruokia joten ruokabloggailuja on luvassa.
1 kommentti:

Iikkis kirjoitti...

Voi kun hieno! Paljon nätimpi kuin mikään valmiskeittiö. Ja ehdottomasti hyvä että on tarpeeksi laskutilaa ja hyllyjä, niin kuin kunnon keittiössa pitääkin olla. =)