torstai 5. marraskuuta 2009

Pitääkö kaikki vääntää rautalangasta?!?!

No pitää ehdottomasti! =D

Viimeaikoina olen innostunut valtavasti rautalangan vääntelystä ja taivuttelusta. Ensimmäisenä ajatus lähti silmukkamerkeistä, joita olen aina halunnut mutta koskaan en ole ostanut. Tiimarissa näin ihanan setin ohutta turkoosia, vaaleanpunaista ja liilaa sisältävän 3 rautalankapuolaa, jotka yhdistettynä vahvempaan rautalankaan saivat aikaan ihan kivan näköisiä "koruja" Näitä on kyllä mahottoman mukava väännellä ;) Metalliosat näissä silmukkamerkeissä on hyödynnetty rikkoutuneesta kaulakorusta.







Lisäksi kunnon puikot saatuani olen innostunut tekemään pitsineuleita.. mutta uvia niistä ei nyt tähän hätään tule kun ne ovat pukinkonttiin menossa ;) Toista työtäni aloitaessa huomasin kuitenkin että 10 kerroksen mallikertaa tehdessä, tälaisen vasta-alkajan olisi hyvä pitää lukua millä kerroksella menee. Kun työ jää kesken ja palaan jatkamaan työtä myöhemmin, menee tuhottoman kauan aikaa muistella ja katsoa neuleesta millä kerroksella sitä oltiinkaan. No taas rautalankaa kehiin ja ikean jättisuuri hamahelmipurkki pöydälle, lisätään pari tiimarin helmeä ja voila! kotitekoinen kerroslaskuri on valmis ;)





Lävistin hamahelmet rautalangalla jotta ne olisivat tarpeeksi napakasti kiinni, että kerrosluvut eivät itsekseen liu'u rautalangalla, hommassa kannattaa käyttää kyllä pihtejä.. lävistin meinaan sormenpääni kun ensin yritin ilman.
Saapi nähdä miten toimivat käytössä, muistanko merkitä nuo kerrokset vai en =D

Ei kommentteja: