keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Kesän jäänteet

Tämän haalarin aloitin jo vanhassa kodissamme.. siis olisikohan ollut toukokuuta vai kesäkuuta, ja nyt viime tingassa sain sen valmiiksi. Pientä kikkailua jouduin suorittamaan että olkaimista tuli hiukan pidemmät kuin alunalkaen, ja lahkeisiin lisättiin resoria jotteivat olisi liian lyhyet. No ihan sopiva tuli! Paitsi että en kuolemaksenikaan muista olenko pessyt tämän kankaan ennen ompelua. Toivottavasti olen, viimeksi raitafroteet kutistuivat aika lailla.
lisäongelmia tuotti resorin puuttuminen.. vihreää en löytänyt mistään joten lahkeissa on siis valkoista. Mutta ihan käyttökelpoinen tuo silti on, joten tuskin jää kaappiin homehtumaan.
Huomatkaa tiukka ote mittanauhasta! Tässä tulee tuleva ompelija =D


Tästä neitokaisesta on nykyään vain hivenen vaikea saada säädyllistä kuvaa, kun paikallaan pysyminen on ihan tylsää =)
Nyt on siis vihdoin kaivettu ne ompelukoneet taas esille, ja seuraavana olisi kai tarkoitus saada se esikoisen syystakki (joo myöhässä ollaan taas) valmiiksi. Jospa sitä sitten kauppatakkina käyttäisi ;)

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Oi jestas miten suloinen lapsi!! Ja ihanat on haalaritkin :)

Matroskin kirjoitti...

Kangastukku.comissa on ainakin aiemmin ollut monen värisiä resoreita. Ihanat haalarit!

Petra kirjoitti...

Ihanat haalarit ja suloinen malli! Tulee mieleen yhdet kovan onnen haalarit samasta kankaasta koossa 68, jotka on edelleen kesken ja poika käyttää nyt jo kokoa 86 :D Samainen poika viihtyy myös erittäin hyvin mittanauha kädessä, joten ehkä hänkin seuraa äitin jalan jälkiä ;)