sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tapaus addi ja Baktus

Anoppi kyseli mitä tahtoisin synttärilahjaksi, ja ainoa mitä nopsaan keksin oli addin puikot. Niistä kun olen aina haaveillut, mutten Turusta sellaisia ole löytänyt.
No anoppihan löysikin niitä heti ja toi sitten satsin pyöröpuikkoja minulle. Ah ihanuus.. mikä ero kun vaihtoi halpis novitan puikoista addin pukkoihin! Baktus jota olin esikoiselle tekemässä valmistui yhdessä illassa, kun ekaa puoliskoa olin väsännyt jo ties kuinka kauan ja kironnut pyöröjä. Lankana oli Novitan luxus wind ja sitä kului vajaa kerä. Huivi on sen verran lyhyt että se laitetaan napilla kiinni, ja mallina toimii 2,5v esikoinen kera nuken.

Nyt puikoilla on jo uudet lapaset esikoiselle ja toisesta kerästä tuota samaa novitan windiä taidan tehdä kuopukselle norjalaisen vauvan myssyn. Mutta ei noita addin puikkoja turhaan kehuta. Oli kyllä nautinto kutoa niillä. Jospa nyt innostuisi saamaan pukinkonttiinkin jotain kudottua kun kunnon puikkojakin löytyy ;)

1 kommentti:

KristiinaS kirjoitti...

Onneksi vihdoin ja viimein sait Addit. Mä en enää muilla neulo. Ja mullahan on sitt myös Addin pitsipyöröpuikkoja kun neulon liinoja ja ne on ihan ehdottomat hyvät siihen hommaan.
Niin, ja kiva tuo nappikiinnitys.