torstai 5. marraskuuta 2009

HAASTE: Mitä sohvasi on syönyt?

Meillä ei olla siivousintoilijoita, ja sohvan alta imuroin vielä harvemmin =D
Nyt kuitenkin päätin uskaltaa kurkistaa sohvan alle, ja katsoa mitä sohvamme on taas syönyt.
Täytyy kyllä myöntää että liukas parketti ehkä ajaa oman osansa avustaen tätä saalista, ihan tällaista määrää sieltä ei ennen ole löytynyt.



Haastankin nyt kaikki uskaliaat ja humoristit kuvaamaan oman sohvansa ateriat, jos teillä sellaisia löytyy. Meidän sohva on juuri sen mallinen että sinne kerääntyy kaikkea alle, mutta imuroidakseen alta pitää sohva nostaa ylös.

4 kommenttia:

Jonnar kirjoitti...

Ompa siinä aarteita kerrakseen...!

Meeri kirjoitti...

Tuohan on melkein kuin meidän sohvan alta =) Eipä olekaan pitkään aikaa tullut kurkattua mitä meidän iso kulmasohvan rotjake on syönyt, pitäskin ottaa ittiä niskasta kiinni(ja miestä, kun ei tätä tonnisohvaa nostele yksin..)

Saara kirjoitti...

Hahhaha, tämä oli hauska juttu! Meillä ei sohvan alle kerry kauheasti mitään, kun on niin korkeaa mallia, että kaikki näkyy sieltä. Sohvatyynyjen alle sitten taasen kertyykin kaikenmoista....

Saara

Anna kirjoitti...

Ihanaa, tätä pitää itsekin kokeilla pitkästä aikaa! Meillä on myös sellainen sohva, että se kerää helposti tavaraa alleen, mutta imurointia varten pitäisi siirtää tai nostaa. Kaiken lisäksi meillä on kaksi kissaa, jotka kuskaavat kaiken lattialle jäävän sälän sohvan alle jemmaan :D