sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Myyty

Sänky on nyt myyty!

Meille tulee uudet sängyt lapsille joten tämä ihana vanha retro sänky saa vaihtaa omistajaa. Sänky ostettiin viime kesänä ja patja ostettiin myös tuolloin. On oikein laadukas vaahtomuovipatja. Päällinen jämäkkää puuvillaa joka suojaa patjaa. Patja siis kuuluu kauppaan ja ei uudelle juuri häpeä. Patjakoko 60 x 155. Kolhuja löytyy maalipinnasta  mutta päätyjen tapit ovat ehjät joten tämän saa yhdistettyä toisen samanlaisen kanssa kerrossängyksi. Pohjalevyyn on piirrelty jotain (ei meidän toimesta) Mutta eipä nuo patjan alta näy ja kumittamalla varmaan lähtisivät poiskin kun osa ainakin näytti olevan lyijykynällä tehtyjä.

Sänky on nyt huutonetissä osta heti hintaan 60€
6 kommenttia:

Kodinsielu kirjoitti...

Meillä samanlainen valkoisena, on ne vaan ihania. Eksyin jostain kaukaa blogiisi, täällähän on kaikkea mukavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

moi

joko olet myynyt sänkysi ? Meillä olisi tarvetta tuollaiselle, tai itse asiassa kahdelle mutta yhdestä on hyvä aloittaa :)

Terv. 1,5v pojan vanhemmat

Fera kirjoitti...

Sänky on vielä kaupan, mutta nyt pahasti meidän tiellä kun saatiin lastenhuone rempattua ja tytöillä on kerrossänky, eli mitä nopsempaan sen saisi täältä ulos niin sitä parempi ;)

Anonyymi kirjoitti...

viitsitkö meilata mulle niin voisimme sopia sen ostosta :).
kaisa.mikko@pp.inet.fi

Liisa T. kirjoitti...

Tervehdys! :) Blogissani on sinulle tunnustus!

Janvi yadav kirjoitti...

If I can write like you, I will be very happy, but where is my luck, in fact people like you are a good example for the world. You have written this beautiful comment very beautifully, I am very glad that I thank you from the bottom of my heart. Real Photos Girl Gurugram
VIP Girl Bhiwadi
Gurugram Girl Number
Hyderabad Party Girl
College Girl Gurugram
newly married Girls Bhiwadi
VIP girl mahipalpur
college girl aerocity
Cheap price girls gurgaon