sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Paitaharjoitteluja

Olen aina karttanut paitojen tekoa, koska en koskaan saa kauluksista nätin näköisiä. Aina
kaula-aukot jäävät lörpöttämään ja hihan istuttaminen on rasittavaa. No hihanistutuksesta päästää eroon raglanmallilla, mutta kaula-aukko vaatii vielä silti sitä treeniä.
Ensimmäinen paita on tehty sammakkojerseystä ja hihat ja kaula-aukko limenvihreästä jerseystä.
Ihme kiero viritys tästä tuli... no näyttää se sentään paidalta. Kaavana edelleen Villi Viikinki, nyt vain hihat pätkäistyinä t-paitamalliin.

Harjoitus tekee mestarin, eikös se niin mene.
Toinen paita onnistui jo paljon paljon mallikkaammin kun muutaman asian tein eri tavalla. Oikein tyytyväinen oli kuopuskin tähän apinapaitaan, varsinkin kun neiti on ihan totaalinen apinahullu. Turkoosia piristämään laitoin pinkkiä jerseytä, eikä ole enää niin poikamainen ;)

7 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Tosi kivasti tuo pinkki sopii siniseen! Ei kai näissä resoreissä auta muu kuin harjoittelu. Huomaan kyllä, että olen kehittynyt paljon alkuajoista. Ja sitten tietty se, että nyt osaa jo tunnistaa hyvän resorin, eikä edes yritä ommella huonosta resorista.

Meeri kirjoitti...

Tosi kivoja paitoja. Pinkki resori kyllä sopii hyvin tuohon apinapaitaan.

Anu kirjoitti...

Ihana apinapaita :)
Minua äiti lohdutti sanomalla, että ompelemaan oppii vain ompelemalla. Että ei muuta kun annat koneen laulaa, hyviähän nämäkin jo on!

Riikka kirjoitti...

Heippa, Löysin juuri blogigi ja selasin sen läpi! Kivoja juttuja sulla =).
Apinatrikoo on ihanaa ja pinkki sopii tosi hyvin! Itse myöhästyin tuon kankaan kanssa jajäin ilman...=/

Mirka kirjoitti...

No varsin hyvinhän nuo onnistui! Oikein pirtsakat paidat :) Ja siistit!

Riika kirjoitti...

Tosi hienosti onnistuneita paitoja! Pääntie se on meikäläisenkin heikoin lenkki, eikä siihen taida auttaa muu kuin reenaaminen.

Fera kirjoitti...

Kiitoksia paljon kommenteista! Juu näinhän se taitaa mennä että ei siitä selviä kun vaan tekemällä ;) Mutta kyllä mä innolla odottelen nyt sitä peitetikkikonetta..alkaa kismittää kaksoisneulalla ompelu ;)