keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Avustusta

Olin tänään avoimessa päiväkodissa opastamassa äitejä kantoliinailuun, ja innostuin ompelemaan heille oman neliöliinansa. Moni äiti tästä innostuikin joten hyvä juttu!
Paneeli oli jo varmaan pari vuotta lojunut "to do" kasassa =D ja alunperin oli tarkoitus tulla repun paneeliksi, mutta hyvinhän tuosta neliönkin teki. Hihnat vanhasta päiväpeitosta, ja applikointi kirpparikankaista. Yksi ilta ja aamupäivä vierähti tätä tehdessä.. ja tein vielä hätäpäissäni emämokauksen ja ompelin aluksi olkaimet paneelin sisään.
Ihan kelpo siitä tuli ja tykkään. Näytti päällä tosi kivalta ;)4 kommenttia:

Iikkis kirjoitti...

Kiva neliö. =) Mulla on kans to do-listalla uusi neliö, vähän pienempi vaan tällä kertaa, ettei tarttis paneelia käännellä. Ja neliö on muuten erinomainen nimenomaan 'käännytyspuuhissa'.

Taru kirjoitti...

öö.. siis minne sitten jos ei paneelin sisään? On muuten tosi hieno liina :)

Fera kirjoitti...

Taru:
Siis niinku sillai sisään että paneelin kulmista ei tullut ulos hihnoja ;D
Eli kum ompelin tuon paneelin oikeat puolet vastakkain, ja hihnat laitetaan kankaiden väliin niin että se pieni pätkä tulee ulkopuolelle kulmista, niin mä laitoin sen näppäränä tyttönä siihen päällimmäiseksi eli ompelin hihnat kokonaan sinne sisälle. Ihmettelin hiukan kun yritin kääntää paneelia että missäs ne hihnat on =D

anskumari kirjoitti...

Nooh, tekevälle sattuu! ;)