maanantai 29. kesäkuuta 2009

Salainen ysv ystävä rinki

Osallistuin YSV-foorumilla salainen ystävä rinkiin, jossa tarkoituksena oli 3kk aikana lähettää kolme lähetystä yhdelle ystävälle. Ystävät oli arvottu ja vastaanottaja ei tiedä keneltä lähetykset tulevat, ennenkuin se kerrotaan. Minä päätin laittaa tällä kertaa joka pakettiin jotain itse tehtyä, mutta erinäisistä syistä lähetysten sisältö jäi hiukan vajaaksi. Olisin halunnut lisäillä jotain pieniä juttuja, mutta kuopuksen syntymä ja sairastelut ja muuttohässäkkä vähän verottivat aikaa.
Tässä nyt kuitenkin kolme "juttua" mitä tuli lähetettyä.

Ensimmäisenä tein neuvolakorttikansion, koska ystäväni oli raskauden alkumetreillä. Ajattelin sen piristävän neuvolan tylsän muovisen kansion tilalla.
Toisessa lähetyksessä lähti tällainen lyhythihainen huppari. Päällä retropuuvillaa ja sisus ohutta keltaista fleeceä. Tarkoituksena oli että tämä menisi pitkähihaisen paidan kanssa pihalla kun ilmat olivat vielä hiukan koleat, mutteivat varsinaisesti kylmät.Kesähelteille taas tein essumekon omalla kaavalla, jälleen kerran kierrätyspuuvillasta. Vetoketjukin oli kierrätetty ja kanttinauha äidin peruja, joten tässä mekossa uutta on vain rinnassa oleva "design" merkki ;)
Toivottavasti lahjat lämmittivät ystäväni ja hänen tyttärensä mieltä, ja lahjoille löytyy käyttöä ;)

5 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Kyllä olisi meidän silmää tuollaiset miellyttäneet <3 Aivan hurmaavat.

Unaja kirjoitti...

Aivan ihania lähetyksiä on salainen ystäväsi saanut. Käytitkö muuten jotain koviketta/pehmustetta noissa neuvolakkorttien kansissa? Jotain samankaltaista voisi olla kiva tehdä omaankin käyttöön.

Meemeli kirjoitti...

Ihanaisia saavat kyllä!! =)

Tuollaisen neuvolajuttujutun voisi näperrellä omalle bestikselle... Pitäisi vain kaivaa tie kangaskaapille. Hahtuvat ovat valloittaneet sen kaapin edustan aika hyvin. ;-)

Mae kirjoitti...

Tosi hienoja, etenkin tuo korttikansio!

Fera kirjoitti...

Muuton yhteydessä tuli taas pieni nettipimento joten vastaaminen on hieman kestänyt. Kiitokset kaikista kehuista!
Korttikansiossa käytin ihan tavallista ja kaksipuoleista tukikangasta, ja silitin taitteen myös niin että se taipuu hiukan enemmän kiinni, ettei se lerputa auki ;)