keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Pikkuruisia vaippoja

Tämä päivä oli pyhitetty saamaan nämä valmiiksi leikatut vaipat valmiiksi. Uusi aarteeni surrutteli tarmokkaasti ja sillä oli ilo ommella.. pitkästä aikaa ei tarvinnut kirota ompelukonetta alimpaan helvettiin milloin mistäkin sutusta, rypystä tai muuten vaan toimimattomuudesta.

Jokaisesta vaipasta tuli hiukan erilainen kun en oikein osannut päättää mikä olisi hyvä tyyli kasata vaippa. No mutta eiköhän ne kaikki toimivia silti ole.
Oranssi-valkoraidalliset ovat sisätäyttöjä neppikiinnityksellä. Toiseen onnistuin möhlimään siivekkeiden nepit väärin päin, toivottavasti ei käytössä haittaa. Päällä raidallinen velour, sisällä valkoinen bambujoustofrotee.
Ruskea-oranssiraidalliset on näpsykiinnitteisiä sisävaippoja. Päällä joustrofrotee, tukikankaana bambusingle, imuna 4 kerrosta hamppucollegea ja sisäpintana ruskea bambujoustofrotee.
Sitten vielä fantit. Nepeillä kiinnitettävät, päällinen joustofroteeta, tukikankaana bambusingle, imuna 5 kerrosta hamppucollegea ja sisäpintana ruskea bambujoustofrotee.

Näpsykiinnitteisiä pitäisi tehdä lisää vielä satsi.. saapi nähdä kuinka monta.Listalla on myös tehdä kasa liivinsuojuksia ja siteitä.. mutta kun saisi vaan aikaiseksi. Kangaskasasta huutelee retropuuvillat kevättakeiksi ja lakeiksi.. mutta nyt on asetettava prioriteetit ja hoidettava nämä vauva hömpötykset ensin alta pois ;) Eihän siihen H-hetkeenkään ole "enää" kuin 5 viikkoa ;)

4 kommenttia:

lettiina kirjoitti...

Ihania ompeluksia sinulla!
Mistä olet löytänyt tuota valko-oranssiraidallista velouria? Tahtoo kans :)

Fera kirjoitti...

Kiitos kehuista ;)
Velourin olen ostanut joskus melkein vuosi sitten paikallisesta Jättirätistä.

Annika kirjoitti...

Vastavierailulla :)
Selasin sivusi läpi ja täällähän on tosi suloisia juttuja! On mukava aina löytää muitakin jotka ompelevat lapsilleen vaatteita.

Magia kirjoitti...

Ekaa kertaa kurkkimassa, eräästä toisesta blogista tänne eksyin ja pitipä tulla ihastelemaan suloisia vaippoja. :)