perjantai 15. lokakuuta 2010

Pipoja eestä ja takaa

Pipomania on lähtenyt käyntiin... tai osa oikeastaan jo keväällä. En vaan koskaan saanut aikaiseksi blogata niitä. Lisäksi esikoinen on hävittänyt!! Ihan käsittämättömän monta pipoa, kaipa ne jostain hänen kätköistään vielä tulevat vastaan. Ihan peruspipoja, osan malli ihan omasta päästä, yhden malli Mikulta, ja yksi täältä
Tuosta siis puuttuu ainakin puolet tehdyistä. Keskimmäinen vaaleanpunainen setti joustofroteesta kuopukselle, on ollut neidon ihan ehdoton suosikki koko kevään ja syksyn. Jos vaan saa valita niin aina tuo pipo on päähän osunut.
Kangaskaupassa käydessäni osui silmiin myös tällainen ihana vaaleanpunainen karvakangas. No olihan sitä ihan pakko ostaa jotta tyttösille saadaan kunnon karvahatut talveksi ;) Esikoisen hattu onnistui oikein hyvin, mutta kuopuksen hatusta tuli liian monen kavennuksen jälkeen muotopuoli, ja lisäksi sisäpuolen kangas jousti aivan liikaa tähän, ja kaikki saumat siis vetää kieroon..
Onneksi siskon hattu onnistui ja tyttö itsekin tykkää ;)


3 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Ihanan värikkäitä pipoja! Sulle on tunnustus mun blogissa. ;)

Jonna kirjoitti...

Ihania pipoja todella :)

Liisa T. kirjoitti...

Ei haittaa yhtään, jos otat ideoita blogistani! Sehän on vaan mukava, jos työni innoittavat jotakuta askartelemaan! :) Kauniita pipoja olet tehnyt!