torstai 8. huhtikuuta 2010

Kirppistelyä esikoisen kanssa

Maanantain kirpparikierros harmitti esikoista, kun hän ei päässyt mukaan. Piti siis keskiviikkona korjata tilanne, ja viedä tyttö harjoittelemaan kirppistelyn jaloa taitoa. Harmittavaisen monessa jouduin sanomaan ei, kun hintapyynnit olivat hirmuisia, mutta parin kalliin kohdalla hellyin ja saatiin plakkariin hyvä kokemus kirppistelystä.
Saldona tytölle oli pikkuvikainen astianpesukone, liitutaulu, naulakko pikkukeittiöön johon saa ripustettua paistinlastat yms, tukeva silityslauta, teroitin ja eväsrasia kerhoon.
Äidillä olikin täysi työ pysytellä tytön perässä, mutta tuli sitä itsekin tehtyä muutama ihana löytö.

Tämä ihana plastexin muovinen purkki tarttui mukaan vaivaisella 50centillä, kunto uudenveroinen ;) Päätyi nyt hienosokerikepoksi, kun sellaista ei vielä kaapista löytynyt.

Englantilainen lautanen, ei enää niin hyväkuntoinen mutta tarjoilulautasena menee mainiosti. Kuvio oli niin ihana että pakko se oli mukaan napata, hintaa 80centtiä

Esikoiselle ihana bambikuvalla koristeltu t-paita 1€


Ja vielä kuva tuosta ihanasta liitutaulusta jonka esikoinen löysi.. tämä vähän tyyris 2,50€ mutta onnellisuuden nimissä se ostettiin.. ja on se vaan söötti! Itselläni oli lapsena tällainen mutta norsuaiheella, keltaisena ja siinä taisi olla vielä helmiä tuossa alareunassa. Sellainen olisikin kiva löytää.


Lisäksi löysin vielä itselleni pyöreän pöytäliinan, josta tulee hame taas kesäksi. Bloggailen sen sitten kun se on hameeksi asti päässyt ;)

3 kommenttia:

pikkukiiski kirjoitti...

Ihanaihana tuo nalleliitutaulu ♥ itsellä on joskus tullut vastaan just se keltainen norsu mutta olin just silloin menossa pyörällä kouluun joten jäi ostamatta ja kun tulin takaisin niin tottahan se oli jo mennyt!

Katja kirjoitti...

Kivoja kirppislöytöjä! Itsekin olen aikamoinen kirppisfani...;) Ja hienoja rautalanka-juttuja olet tehnyt!

Anu kirjoitti...

Mulla on noita samoja lautasia mutta pieniä. Ihan lasten kokoa syviä lautasia ja sit teevateja, kirppikseltä nekin kaikki, ja halvalla. Löysin ysviltä tänne sun blogiisi. :)