perjantai 8. huhtikuuta 2011

Syntymäpäiville

Huomenna matkaamme ystäväperheen luo juhlimaan heidän kolmevuotiasta tytärtään. Pyynnöstä tein lahjaksi mekon ja sille pariksi pitkät leggingsit.

Mekko on tehty samalla kaavalla kuin aikaisempi kuvausmekko omalle esikoiselleni. Tähän mekkoon vaan oli kangasta oikea määrä joten röyhelöä ja ryppyä tuli enemmän ;)
rinnan ympäri kulkee jälleen mammani pitsipussista ongittu kapea pitsi, johon pujotin vihreää nauhaa ja yhden napin. Samanlaiset napit löytyvät leggingsien lahkeiden ruseteista.
Helmaan lisäsin myös tähän mekkoon tylliä, tuollaista turkoosia, kun ihan samaa tumman vihreää turkoosia sävyä ei löytynyt kuin mitä mekossa on. Mekko on tehty valmiiksi rypistetystä puuvillakankaasta, joten ei tarvitse miettiä silittämistä ;)
Mekon kaveriksi tein ohuesta viskoositrikoosta ylipitkät leggingsit, jotka rypytin lahkeesta ja lisäsin rypytyksen päälle vielä rusetit. Leggingit ovat varmaan melko pitkät vielä, mutta ei väliä kun näiden onkin tarkoitus olla nilkasta rypyssä ;)

Paljon onnea siis 3 vuotiaalle tytöntylleröiselle! Huomenna nähdään ja syödään kakkua!


4 kommenttia:

Koo kirjoitti...

Ihana mekko!
Tästä huomaa, ettei noiden pikku tyttöjen mekkojen aina tartte olla vaaleanpunaisia ollakseen tyttömäisiä, tosi kiva väri.

Mari kirjoitti...

Tosi kaunis mekko, ja leggarit on hienot =)

Mirka kirjoitti...

Siis WAU!! Aivan tosi upea mekko ja ihanat leggarit!! Varmasti on lahjan saaja iloinen, ja äiti kans :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava mekko!